NEDEN BURADAYIM?

Sağlıklı bir cilde ve parlak saçlara kavuşmanın yollarını öğrenmek, güzellik sırlarımızı paylaşmak, denediğimiz ürünleri ve parfümleri tanıtmak, pratik bakım tarifleri vermek, uygun fiyatlı kozmetik ürünlerine nasıl ulaşabileceğimizi öğrenmek, indirimleri birlikte takip etmek, alış veriş yapalım -olmadı vitrinlere bakalım- diye delirmek, dengeli beslenme önerileri için ben buradayım. Ya siz?..



Bu Blogda Ara

21 Şubat 2011 Pazartesi

Yengeç (21 Haziran - 20 Temmuz)

Yengeç (21 Haziran - 20 Temmuz)
Çoğu zaman çocuksu bir havası olan yengeç kadını, güzel olmaktan çok dokunaklı ve etkileyicidir. Ancak onun etkileyiciliğinin sırrı hüzünlü ve melankolik bakışlarındadır. Teni süt rengidir. Kırılgan ve hayalperest bir havası vardır. Sinirli bir yapıdadır fakat gülmeyi de sever. Bünyesi alerjiktir. Sıkıntıdan dolayı çok sık hastalanabilir. Özellikle de açıklayamadığı iç sıkıntısı yengeç kadının yataklara düşecek kadar hastalanmasına neden olabilir.

Yengeç kadınının stili:

Tüllerin, satenlerin, ince kumaşların hoşuna gittiği yengeç kadını kendini bu kumaşların içinde çok şahane bulur. Şapka takmaktan hoşlanır. Ancak şapkaları kasket tarzı pratik olanlardan değildir. Onlar hasır şapkaları ya da film sanatçılarının kullandığı büyük şapkaları tercih ederler. Aksesuar kullanmaktan hoşlansalar da alerjik bünyeleri buna çok müsait değildir. Bu yüzden inci kolyeler ya da ince takılarla yetinirler.

Makyaj önerileri:

1-Göz kapaklarında mavi tonları kullanmak yengeç kadınına yakışır.
2-Dudaklarında ise tercihlerini pembe, somon ve mercan renklerinden yana kullanmalıdırlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...