NEDEN BURADAYIM?

Sağlıklı bir cilde ve parlak saçlara kavuşmanın yollarını öğrenmek, güzellik sırlarımızı paylaşmak, denediğimiz ürünleri ve parfümleri tanıtmak, pratik bakım tarifleri vermek, uygun fiyatlı kozmetik ürünlerine nasıl ulaşabileceğimizi öğrenmek, indirimleri birlikte takip etmek, alış veriş yapalım -olmadı vitrinlere bakalım- diye delirmek, dengeli beslenme önerileri için ben buradayım. Ya siz?..



Bu Blogda Ara

21 Şubat 2011 Pazartesi

Aslan (21 Temmuz - 20 Ağustos)

Aslan (21 Temmuz - 20 Ağustos)

Aslan kadını güzel ve kibirli olup tavırları ve bakışlarıyla bir ceylana benzer. Sportif yapılı, genellikle açık renk gözlü özellikle de yeşil gözlüdür. Çok parlak bir gülüşe sahiptir. Göbeği dümdüz, kemikleri incedir. Teni şeftali renginde, hafif lekeli ya da çillidir. Aslan kadının gözleri ve kan dolaşımı biraz sorunludur. Birçok aslan kadını anemi tehlikesini barındırır. Bu yüzden kendilerine dikkat etmek, düzenli uyumak zorundadırlar. Kiloları dengededir. Fazla yağlı ve ağır yiyecekleri sevmezler. Ciltleri çabuk yaşlanır bu yüzden özellikle yüz bakımına önem vermelidirler.

Aslan kadınının stili:

Aslan kadını ayakkabısından gömleğine kadar her şeyiyle ağır olmayı sever, pahalı markalardan giyinmeyi tercih eder. Yün ve saten kıyafetleri beğenirler. Hazır giyim yerine kendilerine özel kıyafet diktirmekten yanadırlar. Aslanlar için aksesuar fetişisti demek yanlış olmaz. Pırlanta, kürk ve altın onların vazgeçemedikleri ve sıkça kullandıkları aksesuarlardır. Parfüm olarak tercihleri ise lavanta, siklamen ve narenciye ağırlıklı parfümlerdir.

Makyaj önerileri:

1-Dudaklarında kahverengi tonlarını kullanmalıdırlar.
2-Far rengi ve fondötende ise tercihlerini kahverenginin sıcak tonları ve altın sarısından yana kullanmalıdırlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...