NEDEN BURADAYIM?

Sağlıklı bir cilde ve parlak saçlara kavuşmanın yollarını öğrenmek, güzellik sırlarımızı paylaşmak, denediğimiz ürünleri ve parfümleri tanıtmak, pratik bakım tarifleri vermek, uygun fiyatlı kozmetik ürünlerine nasıl ulaşabileceğimizi öğrenmek, indirimleri birlikte takip etmek, alış veriş yapalım -olmadı vitrinlere bakalım- diye delirmek, dengeli beslenme önerileri için ben buradayım. Ya siz?..



Bu Blogda Ara

21 Şubat 2011 Pazartesi

Koç (21 Mart - 20 Nisan)

Koç (21 Mart - 20 Nisan)

Koç kadınının yüzü biraz uzundur. Elmacık kemikleri çıkık, alnı yüksek, çenesi incedir. Üst dudağı ve burnu arasındaki mesafe fazladır. Koç kadınının bakışları yumuşaktır ve duygularını belli eder. Elleri uzun, güçlü ve güzeldir. Uzun ve kaslı bacaklarıyla hoş bir silueti olan koç kadınının sportif bir görünümü vardır. Saçları genellikle kısadır ve pek gür değildir. Az makyaj yapmayı sever ve gülüşünü ön plana çıkaran bir makyajı tercih eder. Koç kadınları kendilerini dinlemeyi bilmezler, enerji ve dayanıklılık onların en belirgin özelliğidir. Bunların yanı sıra bitkinlik, uyuşukluk ve depresyon koç kadınlarının yaşamında önemli bir yere sahiptir.

Koç kadınının stili:

Dantelsiz modern kıyafetleri tercih ederler. Sadelik, kolaylık ve hız koç kadınının giyim tarzını belirler. Keten ve trikonun sportif uyumunu severler. Ayakkabıları pratik olmalıdır. Çok fazla aksesuar kullanmazlar. Ancak onların vazgeçemedikleri iki aksesuar vardır: Gözlük ve saat. Koç borcunun parfümü doğal ve taze olmalıdır. Lavanta, funda leylak ya da karanfil bazlı parfümler onlar için idealdir.

Makyaj önerileri:

1-Dudaklar için Sicilya kırmızısını tercih etmelidirler. Fuşya ve pembe tonları da yaz aylarında onlara yakışır.
2-Kırmızı, mercan rengi, mor ve eflatun tonlarıyla gözkapaklarına gölgeleme yapmalıdırlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...