NEDEN BURADAYIM?

Sağlıklı bir cilde ve parlak saçlara kavuşmanın yollarını öğrenmek, güzellik sırlarımızı paylaşmak, denediğimiz ürünleri ve parfümleri tanıtmak, pratik bakım tarifleri vermek, uygun fiyatlı kozmetik ürünlerine nasıl ulaşabileceğimizi öğrenmek, indirimleri birlikte takip etmek, alış veriş yapalım -olmadı vitrinlere bakalım- diye delirmek, dengeli beslenme önerileri için ben buradayım. Ya siz?..



Bu Blogda Ara

21 Şubat 2011 Pazartesi

İkizler (21 Mayıs - 20 Haziran)

İkizler (21 Mayıs - 20 Haziran)

İnce bir vücuda sahip olan ikizler kadını uzun yıllar genç kalmayı başarabilir. Üçgen suratlı ve güzeldir. Parlak gözleri parlak zekâsının belirtisidir. Sözlerinde ve mimiklerinde biraz kaba çıkışlar yaptığı için yanlış anlaşılmaya sebep olur. Kısa saçlıdır ve genellikle kot pantolon giymeyi sever. Psikolojisi değişkendir. Kahkaha atarak gülerken bir anda ağlayabilir. İkizler kadını jinekolojik problemler ve migrenden şikâyetçidir. Şehir dışında yaşamayı sever, doğayla iç içe olmalıdır. Aksi halde çok çabuk depresyona girebilir.

İkizler kadının stili:

İkizlerin kıyafetleri yarı spor yarı abiyedir. Fantastik kumaşlardan yapılan giysilere bayılırlar. Renkler ise hem canlı hem de birbirleriyle uyumlu olmalıdır. Kaşmiri, ince pantolonları ve ipeği severler. Az sayıda olan aksesuarları şıktır. Limon ve portakal çiçeği gibi taze ve serinletici parfümleri tercih ederler. Akşamları ise vanilya ya da akasya kokularını kullanırlar.

Makyaj önerileri:

1-Somon ve bej renginin karışımıyla yapılan makyaj ikizlere çok yakışır.
2-Pembe ve gülkurusu tonları dudak makyajında idealdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...