NEDEN BURADAYIM?

Sağlıklı bir cilde ve parlak saçlara kavuşmanın yollarını öğrenmek, güzellik sırlarımızı paylaşmak, denediğimiz ürünleri ve parfümleri tanıtmak, pratik bakım tarifleri vermek, uygun fiyatlı kozmetik ürünlerine nasıl ulaşabileceğimizi öğrenmek, indirimleri birlikte takip etmek, alış veriş yapalım -olmadı vitrinlere bakalım- diye delirmek, dengeli beslenme önerileri için ben buradayım. Ya siz?..



Bu Blogda Ara

21 Şubat 2011 Pazartesi

Boğa (21 Nisan - 20 Mayıs)

Boğa (21 Nisan - 20 Mayıs)

Venüs'ün etkisinde olan Boğa burcu kadınları oldukça güzel ve kadınsıdır. Güzelliği ve işvesiyle dikkat çekmeyi sever. Cildi pembemsidir, yüz hatlarında neşeli tavırlarının etkileri ve parıltısı vardır. Başkalarının hoşuna gitmeyi sevdiği için kendine dikkat eder. Boğa kadını saçlarına hoş bir şekil vermeyi, makyaj yapmayı, güzel kokmayı ve alımlı görünmeyi iyi bilir. Sık sık saçlarının rengini ya da modelini değiştirir, saçlarının rüzgârda dalgalanmasına bayılır. Gözleri parıltılıdır ve bu yüzden erotik bakışlar atarak etrafındakileri cezbeder. Sağlam yapılı fiziği mükemmeldir. Boğa kadınları tiroid bezlerinin düzensizliğinden ve hormonal dengesizliklerden yakınırlar. Dolaşım sisteminden kaynaklanan selülit problemleri vardır. Bu problemi ise dans ederek ve düzenli spor yaparak atlatabilirler.

Boğa kadınının stili:

Bol ve rahat kıyafetleri tercih eden boğalar, deri, süet ve keten gibi doğal materyalleri severler. Parlak olmayan ancak canlı ve sıcak renklerden hoşlanırlar. Boğa kadınları gece davetlerine de bileklerine kadar inen uzun tuvaletler giyerler. Takıları az ama gerçektir. Altın ve gümüşten yanadırlar. Yün şallar, kemerler, eldivenler ve kürkler boğa kadınlarının gardırobunda mutlaka ve mutlaka bulunur. Parfüme gelince... Boğa kadınları için hafif çiçek kokuları idealdir. Özellikle melisa, zencefil, gül, anason, leylak ve manolya bazlı parfümleri severler. Şeftali, kavun, mango gibi tatlı meyve kokuları da boğa kadınlarına çok yakışır.

Makyaj önerileri:

1-Somon, pembe ve bej tonları boğa kadınlarına çok yakışır.
2-Pastel tonları kullanıp kendi yüz güzelliklerini ortaya çıkarmalıdırlar.
3-Dudaklarında ise uçuk pembe ve doğal renkleri tercih etmelidirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...