NEDEN BURADAYIM?

Sağlıklı bir cilde ve parlak saçlara kavuşmanın yollarını öğrenmek, güzellik sırlarımızı paylaşmak, denediğimiz ürünleri ve parfümleri tanıtmak, pratik bakım tarifleri vermek, uygun fiyatlı kozmetik ürünlerine nasıl ulaşabileceğimizi öğrenmek, indirimleri birlikte takip etmek, alış veriş yapalım -olmadı vitrinlere bakalım- diye delirmek, dengeli beslenme önerileri için ben buradayım. Ya siz?..



Bu Blogda Ara

20 Ocak 2012 Cuma

Terazi

Terazi (21 Eylül - 20 Ekim)


İncelik, sevimlilik, iyilik ve cekiciliğin terazi kadınının temel özellikleri demek pek de yanlış olmaz. Tavrı ve hareketleri zariftir. Aşk dolu davetkar gözleriyle ilgi çekmeyi iyi bilir. Gülüşü de onun çekiciliğine çekicilik katan bir başka unsurdur. Genellikle açık renk tenlidir, cildi pürüzsüzdür. Terazi kadını zayıftır fakat havalı değildir. Omuzları yuvarlak, göğüsleri küçüktür. Dans ve sporla uğraştığı takdirde vücudu uzun yıllar dinç ve genç kalabilir. Çoğu zaman alerjiden yakınır. Terazi kadını görünüşüne çok önem verir. Bu yüzden sık sık diyet yapar hatta ölüm orucu gibi diyet listelerine sıkı sıkıya bağlı olduğu söylenebilir. Hayatının önemli bir bölümünü güzelliğine adar ve kozmetiğe para harcamaktan çekinmez.


Terazi kadınının stili: 


Terazi kadını vücut hatlarını ortaya çıkaran kıyafetleri tercih eder. Saf ipeği ve ince kumaşları seven terazi kadını transparan giymekten çekinmez. Her zaman şık ve zariftir. Çanta, kemer, eldiven, eşarp gibi bir çok aksesuarı vardır. Hepsi birbiriyle uyumludur ve hiçbiri suni deriden ya da kumaşlardan değildir. Mücevherleri az ama gerçek taşlardandır. Hafif ve doğal makyaj yapmayı sever. Parfümü ise pahalı ve hafitir. Genellikle klasik parfümleri tercih eder.


Makyaj önerileri:


1- Gri ve şampanya tonları terazi kadınına yakışır.
2- Gece makyajında siyah ve füme rengini kullanmalıdır.
3- Dudaklarına çikolata tonlarını uygulamalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...