NEDEN BURADAYIM?

Sağlıklı bir cilde ve parlak saçlara kavuşmanın yollarını öğrenmek, güzellik sırlarımızı paylaşmak, denediğimiz ürünleri ve parfümleri tanıtmak, pratik bakım tarifleri vermek, uygun fiyatlı kozmetik ürünlerine nasıl ulaşabileceğimizi öğrenmek, indirimleri birlikte takip etmek, alış veriş yapalım -olmadı vitrinlere bakalım- diye delirmek, dengeli beslenme önerileri için ben buradayım. Ya siz?..



Bu Blogda Ara

20 Ocak 2012 Cuma

Balık

Balık (21 Şubat - 20 Mart)

Balık kadını çekici ve güzel olduğu kadar da hayalperesttir. Yüzü oval ve narin, elmacık kemikleri çıkıktır. Tavırları tahrik edici ve karşı konulmazdır. Eğlenmeyi özellikle de dans etmeyi sever. Duygularını çok fazla belli etmez. Kitap okumak ve müzik dinlemekten zevk alır. Bitkisel çaylar, otlar ve yoga balık kadının ruh ve beden sağlığını korumaya birebirdir.

Balık kadınının stili:

Dikkat çeken kıyafetler giymekten kaçınan balık kadını, su burcu olmasından dolayı bahriyeli kıyafetlerinden hoşlanır. Özellikle bahriyeli pantolonlar, jileler, kapişonlu kıyafetler onların en sevdiği kıyafet türüdür. Aksesuarları sade ve güzeldir. Parfümde tercihleri ise çiçek ve meyve karışımı kokulardır. Yasemin, gül ve portakal çiçeğinin ağırlıkta olduğu parfümler balıklar için idealdir.

Makyaj önerileri:

1-Mor, denizci mavisi ve su yeşili, su grubundan olan balıklara çok yakışır.
2-Dudaklarda pembe ve bej tonları kullanılmalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...