NEDEN BURADAYIM?

Sağlıklı bir cilde ve parlak saçlara kavuşmanın yollarını öğrenmek, güzellik sırlarımızı paylaşmak, denediğimiz ürünleri ve parfümleri tanıtmak, pratik bakım tarifleri vermek, uygun fiyatlı kozmetik ürünlerine nasıl ulaşabileceğimizi öğrenmek, indirimleri birlikte takip etmek, alış veriş yapalım -olmadı vitrinlere bakalım- diye delirmek, dengeli beslenme önerileri için ben buradayım. Ya siz?..



Bu Blogda Ara

20 Ocak 2012 Cuma

Burçlara Göre Saç Modelleri

Ateş grubu saç modelleri:

Ateş burçlarından (Koç, Aslan ve Yay) olan kadınlara çılgın saç renkleri yakışır. En uygun saç rengi ise platin sarısı, kahverengi ve ateş kızılı da bu grubun kadınlarına hoşluk kazandırır. Ateş burcu kadınları makyajda en çok kahve tonlarını ve pembeyi tercih etmeli. Uzun ve dalgalı saçlar bu grubun kadınları için idealdir.

Toprak grubu saç modelleri:

Toprak burçlarından (Oğlak, Başak ve Boğa) kadınlar saç ve makyaj için turuncu ve kahve tonlarını ön planda bulundurmalı. Kat kesim bu gruba oldukça yakışıyor.

Hava grubu için saç modelleri:

Mavi siyah saçlar hava grubu burçlarından (Kova, Terazi ve İkizler) hanımları mükemmel bir görünüme kavuşturuyor. Kısa, sert saç kesimleri; Kova, Terazi ve İkizler kadınlarını çok çekici kılıyor.

Makyajda mavi ve yeşil tonlara ağırlık vermeli.
Su grubu için saç modelleri:
Su burçları (Balık, Akrep ve Yengeç) saç boyamada sarı renkleri tercih etmeli. Gölge ve balyaj çok yakışır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...