NEDEN BURADAYIM?

Sağlıklı bir cilde ve parlak saçlara kavuşmanın yollarını öğrenmek, güzellik sırlarımızı paylaşmak, denediğimiz ürünleri ve parfümleri tanıtmak, pratik bakım tarifleri vermek, uygun fiyatlı kozmetik ürünlerine nasıl ulaşabileceğimizi öğrenmek, indirimleri birlikte takip etmek, alış veriş yapalım -olmadı vitrinlere bakalım- diye delirmek, dengeli beslenme önerileri için ben buradayım. Ya siz?..



Bu Blogda Ara

25 Ocak 2012 Çarşamba

Kuru ve Yıpranmış Saç

Muz Maskesi 

1 adet ezilmiş muzu, 1 adet yumurta, 3 yemek kaşığı bal, 3 yemek kaşığı süt ve 5 yemek kaşığı zeytinyağıyla karıştırın. İyice karıştığından emin olduktan sonra tüm saçınıza sürün. 30 dakika saçınızda beklettikten sonra saçınızı iyice yıkayın.

Yoğurt Maskesi

Yumurtanın beyazını alın ve köpürene kadar karıştırın. Daha sonra içine 6 yemek kaşığı yoğurt koyun. Bu karışımı masaj yaparak saçınıza sürün ve 30 dakika boyunca saçınızda bekletin. Sonra saçınızı yıkayın.

Zeytinyağı Maskesi

5 yemek kaşığı zeytinyağını 2 yumurtayla karıştırın. Saçınıza masaj yardımıyla sürdükten sonra tüm saçlarınızı içine alacak şekilde bir bone ya da streç kağıtla kapatın. 30 dakika boyunca karışımı saçınızda bekletin ve sonra saçınızı yıkayın.

Ballı Zeytinyağı Maskesi

3 yemek kaşığı zeytinyağını, 2 yemek kaşığı balla karıştırın. Saçınıza sürdükten saçınızı bir plastik streçle sarın. 30 dakika maskeyi saçınızda bekletin ve sonrasında iyice yıkayın. 

Sütlü Bal Maskesi

1 yemek kaşığı balı fincan sütle karıştırın. Saçınıza sürdükten sonra 15 dakika bekleyin ve sonrasında saçınızı iyice yıkayın.

1 yorum:

  1. Kesinlikle deneyin bayanlar Özellikle Ballı zeytinyağı maskesini benden tavsiye :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...