NEDEN BURADAYIM?

Sağlıklı bir cilde ve parlak saçlara kavuşmanın yollarını öğrenmek, güzellik sırlarımızı paylaşmak, denediğimiz ürünleri ve parfümleri tanıtmak, pratik bakım tarifleri vermek, uygun fiyatlı kozmetik ürünlerine nasıl ulaşabileceğimizi öğrenmek, indirimleri birlikte takip etmek, alış veriş yapalım -olmadı vitrinlere bakalım- diye delirmek, dengeli beslenme önerileri için ben buradayım. Ya siz?..



Bu Blogda Ara

20 Ocak 2012 Cuma

Kova

Kova (21 Ocak - 20 Şubat)

Satürn ve Uranüsün etkisinde kalan kova kadını, ince bir yüze ve hayalperest bakışlara sahiptir. ‘Femme fatale' tabir edilen kadınlar genellikle kova burcundandır. Zevkli ve egzantrik giyinirler. Sinirlidirler, hiç beklemediğiniz bir anda beklenmeyen bir tepki gösterebilirler. İnce, narin bir görünümleri vardır. Heyecanlı ve anlayışlıdırlar. Mutlu oldukları zaman ne olursa olsun asla moralleri bozulmaz.

Kova kadınının stili:

Kova burcu kadının hem sade hem de fantastiktir. Modern ve pratik giyinmeyi sever. Özellikle cepleri, kalem, hesap makinesi, cep telefonu ile dolu salopetler hoşlarına gider. Kimi zamanlarda ise şaşırtıcı derecede parlak kıyafetler giyerek etrafındakileri şaşırtırlar. Ancak ne olursa olsun kova kadınları her zaman modaya uyarlar. Takıyı ve uzun eşarpları severler. Parfümde tercihleri ise modern ve doğal kokulardır. Klasik ve ağır parfümer onlar için kesinlikle uygun değildir.

Makyaj önerileri:

1-Pembe ve lila tonlarıyla yapılan göz mkyaşları kova kadınına yakışır.
2-Göz makyajında olduğu gibi dudaklarında da lila ve pembe tonlarını tercih etmelidirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...