NEDEN BURADAYIM?

Sağlıklı bir cilde ve parlak saçlara kavuşmanın yollarını öğrenmek, güzellik sırlarımızı paylaşmak, denediğimiz ürünleri ve parfümleri tanıtmak, pratik bakım tarifleri vermek, uygun fiyatlı kozmetik ürünlerine nasıl ulaşabileceğimizi öğrenmek, indirimleri birlikte takip etmek, alış veriş yapalım -olmadı vitrinlere bakalım- diye delirmek, dengeli beslenme önerileri için ben buradayım. Ya siz?..



Bu Blogda Ara

4 Şubat 2010 Perşembe

Kaliteli ve Ucuz Kozmetik

Kaliteli ve Ucuz Kozmetiğin Adresi Strawberrynet

Yaklaşık olarak 6 ay önce keşfettim siteyi. İlk alış verişimden önce güvenilir olup olmadığını çok araştırdım. Siteyle ilgili en ufak bir olumsuz yoruma rastlamadım. Yine de ilk alış verişimi tek bir ürünle test etmeye karar verdim. Ürün sorunsuz olarak elime geçti. Üstelik yurt dışından gönderildiği halde kargo ücretsizdi. Herhangi bir zarar gelmeyecek şekilde paketlenmişti. Elime ulaşması 5 günü geçmedi. Bu durum parfüm siparişlerinde 1-2 gün daha uzayabiliyor. Parfümlerin fiyatlarını görünce gerçekten beklemeye değer olduğunu anlıyorsunuz. Site, kalite ve uygun fiyatı bir arada sunuyor. Öncelikle siteyi tanıtmak istiyorum. Daha sonra aldığım ürünleri tanıtacağım.

1. Ücretsiz gönderim
2. Ücretsiz hediye paketi ve mesaj kartı ekleme
3. Uygun fiyat
4. Kaliteli hizmet
5. Türkçe site
6. Türk Lirasıyla alış veriş yapabilme imkânı
7. Parfüm siparişlerine eklenen cilt bakım ürünleriyle birlikte ücretsiz parfüm gönderimi (Sadece parfüm siparişi verirseniz tutarın %10'u kadar yanıcı madde kapsamına girdiği için gönderi ücreti alıyorlar.)
8. Ekstra indirimler ve hediyeler
9. Sürekli müşterileri olursanız her alış verişinizde artan bağlılık indirimi kazanıyorsunuz.
10. İlk siparişinizde sürpriz hediyeler

En ünlü markaları bir arada bulabiliyorsunuz. Ürünlerin orijinalliği garantili. Elinize geçen ürünlerden memnun kalmazsanız paranızı iade ediyorlar. Ben bunun olacağını sanmıyorum. Çünkü gerçekten müşteri memnuniyeti onlar için önemli. Kredi kartınızı çekşnmeden kullanabilirsiniz. Güvenlik önlemleri en üst düzeyde. Zaman zaman kredi kartına taksit seçenekleri olabiliyor. Teslim süresi oldukça kısa. Aldığınız ürünlerin gümrükte takılmaması için tek pakette siparişinizin 25$'ı aşmamasına dikkat etmenizi öneririm.

Cilt Bakım Ürünleri, Makyaj, Erkek Parfümleri, Bayan Parfümleri, Saç Bakımı ve Hediye Paketleri olmak üzere farklı alış veriş katagorileri var. İlk başta zorlanabiliyorsunuz; ama alışmanız zaman almıyor. Kısa zamanda tercih ettiğiniz markaları ve ürünleri rahatça bulabiliyorsunuz. Her ay %50'nin üzerinde indirimli kampanya ürünleri oluyor. Bunlar ise kesinlikle takip edilmeli. En iyisi siz girin bir göz atın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...