NEDEN BURADAYIM?

Sağlıklı bir cilde ve parlak saçlara kavuşmanın yollarını öğrenmek, güzellik sırlarımızı paylaşmak, denediğimiz ürünleri ve parfümleri tanıtmak, pratik bakım tarifleri vermek, uygun fiyatlı kozmetik ürünlerine nasıl ulaşabileceğimizi öğrenmek, indirimleri birlikte takip etmek, alış veriş yapalım -olmadı vitrinlere bakalım- diye delirmek, dengeli beslenme önerileri için ben buradayım. Ya siz?..



Bu Blogda Ara

18 Şubat 2010 Perşembe

Argan Yağı

Sadece Fas'ın güneybatısında yetişen bir ağacın meyvesinden elde edilir. Fas’ın sıvı altını olarak adlandırılır. Yapımı oldukça zahmetli olduğu için pahalı bir yağdır. Zeytin ağacına benzeyen bir ağaçtan toplanan, yine zeytine benzeyen meyvelerin çekirdekleri kırılır. İçinden çıkan kısımlar kavrulur, sonra taş değirmende öğütülür. Öğütülmüş çekirdekler su ile yoğrulur ve yağı ayrıştırılır. İlaçların yapımında, yemeklerde ve kozmetik ürünlerinde kullanılır.

Afrodizyak özelliğinden yararlanmak için yemeklere eklenebiliyor. Yemeklik yağ kavrulmuş çekirdeklerden elde ediliyor. Eğer kozmetikte kullanmak istiyorsanız soğuk preslenmiş olanı tercih etmelisiniz. Cildin yenilenmesinden, saç bakımına, sivilcelerin tedavisinden kırışıklıklara kadar birçok alanda mucizeler yaratabiliyor.

Değişik markaların Argan Yağı içeren ürünleri var. Bunların yanında saf olan yağı bulabilirseniz kullanmanızı tavsiye ederim.

12 Şubat 2010 Cuma

Fikir Verebilir



















İyimser Olmalıyım!

Hala ünlü tasarımcıların giysi ve aksesuarlarına bakıp iç geçiriyorum. Bakıp bakıp üzülmek yerine, bu tasarımlarla günün trendlerini takip etmeye karar verdim. Kıyafet seçimlerimde düşünmeden beğendiğimi almak ve sonra dolabımdakilerle uyumsuz olduğu için bir köşeye koymaktansa, bu kombinasyonlar bana fikir verebilir.

Kıyafetlerin birbiriyle uyumu önemli. Uyumlu bir gardırop her zaman için işimizi kolaylaştırır. Belirli bir tarzı yakalamak da kıyafetleri, aksesuarları, ayakkabı ve çantaları daha fazla kombinasyonda kullanmak demek bana göre. Alış verişe çıktığımızda ruh halimize göre gereksiz giysilere para harcamaktansa daha planlı bir alış verişle verimli ve mutlu bir son bizi bekleyecektir. Bunun için trendleri takip etmek faydalı olabilir.



















Tasarımlara Bakan Hüzünlü Gözler



















Ağlamaya Devam



















Ağlatan Tasarımlar

Gördüğüm zaman hepsini almak istedim. Gerçekten şık ve zarif tasarımlar. İnsanın aklı kalıyor. Ünlü tasarımcıların kombinasyonlarını inceleyince kıyafetlerimin öylesine şekil verilmiş kumaşlar olduğunu düşündüm. Bilmem bana katılır mısınız? Bazılarını sizlerle paylaşmak istiyorum.

Kolye ve beraberinde kullanılan giysiler...

Alexander McQueen

PİRİNÇ TÜY VE KAFATASI KOLYE

315 €









10 Şubat 2010 Çarşamba

MANGO

Mango artık internette!

Dünyanın herhangi bir yerinden alış veriş yapma imkanı sağlayan site açıldı. Siteye üye olduğunuzda bir sonraki siparişinize %10 indirim var. Türkiye sınırları dahilinde herhangi bir yerden sipariş verdiğinizde ürünleriniz adresinize geliyor. Hediye olarak da ürün gönderebiliyorsunuz. Kargo ücretleri oldukça uygun. Aldığınız ürünleri Türkiye sınırları içinde istediğiniz bir Mango mağazasında başka beden veya renkle değiştirebiliyor ya da iade edebiliyorsunuz. Bulunduğunuz ilde Mango mağazası yoksa Beyoğlu Mango’ya aldıklarınızı gönderip değişim ya da iadeyi sağlayabiliyorsunuz.

www.mangoshop.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...